Het fruitbedrijf

Drie generaties

Ouderlijke boerderij (Sauna Vilt)
Ouderlijke boerderij (Sauna Vilt)
Fruitbedrijf V.O.F. Huids
Fruitbedrijf V.O.F. Huids

Bijna honderd jaar geleden toste Eugene Huids en zijn zus met een muntje om de boerderij van hun ouders (Afbeelding 1), Eugene verloor en bouwde zijn eigen boerderij. In 1924 runde Eugene zijn bedrijf in hoogstam-fruit en koeien. Zijn zoons Harie en Sjra namen het bedrijf hierna over. Later trouwde Sjra met zijn vrouw Finy,  zoon Eric werd de opvolger en zette samen met Germaine het bedrijf voort, de derde generatie.Drie dochters

De vierde generatie?

"Ik ben Céline Huids (2003) de jongste van het stel, ik zit momenteel in mijn examenjaar havo, op het Stella Maris College in Meerssen. In mijn vrije tijd werk ik in de horeca."

"Ik ben Danaé Huids (2000), de middelste. Ik studeer Facility Management aan Zuyd Hogeschool te Heerlen. Ik ben werkzaam in de horeca en houd mij vooral bezig met de marketing, communicatie en de operationele kant van CéDaRí."

"Ik ben Richelle Huids (1999). Momenteel studeer ik Bedrijfskunde & Agri-foodbusiness aan de HAS Hogeschool Den Bosch. Ik ben werkzaam in de horeca en bestuurslid bij AJK Zuid-Limburg.


Asta

* Rottweiler

* Februari 2021

* Fulltime waakhond, parttime appelboefje 🐾