Het fruitbedrijf

Drie generaties

Ouderlijke boerderij (Sauna Vilt)
Ouderlijke boerderij (Sauna Vilt)
Fruitbedrijf V.O.F. Huids
Fruitbedrijf V.O.F. Huids

Bijna honderd jaar geleden toste Eugene Huids en zijn zus met een muntje om de boerderij van hun ouders (Afbeelding 1), Eugene verloor en bouwde zijn eigen boerderij. In 1924 runde Eugene zijn bedrijf in hoogstam-fruit en koeien. Zijn zoons Harie en Sjra namen het bedrijf hierna over. Later trouwde Sjra met zijn vrouw Finy,  zoon Eric werd de opvolger en zette samen met Germaine het bedrijf voort, de derde generatie.Drie dochters

De vierde generatie?

"Ik ben Céline Huids (2003) de jongste van het stel, ik studeer Management aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. In de avonduren en weekenden ben ik werkzaam in de horeca. 

"Ik ben Danaé Huids (2000), de middelste. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Facility Management aan Zuyd Hogeschool Heerlen. Na het afronden van deze studie en vier maanden rond de wereld te mogen reizen kun je mij op ons fruitbedrijf vinden, hier verwelkom ik u graag voor een rondleiding! Verder ben ik parttime werkzaam bij een evenementenbureau en in verschillende horeca zaken."

"Ik ben Richelle Huids (1999). Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Bedrijfskunde & Agri-foodbusiness aan de HAS Hogeschool in Den Bosch en studeer nu Sustainable Business and Innovation aan de Universiteit in Wageningen. Ik ben voorzitter bij de AJK Zuid-Limburg."


Asta

* Rottweiler

* Februari 2021

* Fulltime waakhond, parttime appelboefje 🐾