Verswinkel Fruitbedrijf Huids

Martens Asperges komt naar Zuid-Limburg!

In het voorjaar komt de natuur weer tot leven, ook de aspergeplant ontwaakt. Haar scheuten zijn een van de gezondste groenten, en voor de liefhebbers de lekkerste die we kennen. We kijken dan ook ieder jaar weer reikhalzend uit naar de komst van de eerste verse asperges van het seizoen, waar we zo heerlijk van kunnen genieten.

Daarom haalt Fruitbedrijf Huids dit voorjaar 'het witte goud' naar het zuiden van Limburg! Dit doen ze in samenwerking met Martens Asperges uit het Noord Limburgse Tienray. Martens Asperges is ook een familiebedrijf en al drie generaties gespecialiseerd in de teelt van asperges. Het uitgangspunt? Kwaliteit! "Asperges zijn onze passie" vertelt de familie. Ze hebben zich toegelegd op de oogst en verwerking van witte en groene asperges. Daarnaast ook het verpakken en schillen van de witte asperges. Dit alles aangepast aan de wensen van de consument.

Naast de verkooppunten van Martens Asperges in Tienray, Vierlingsbeek, Apeldoorn en Blaricum zal het Zuid-Limburgse plaatsje Berg en Terblijt nu ook kennis gaan maken met dit verrassend versproduct. Dit in combinatie met meerdere producten uit de streek én de versproducten van Familie Huids zelf.

Denk hierbij aan appels, peren, zoete kersen, maar vooral niet te vergeten CéDaRí - c'est la vie appelcider en appelsap, een frisse dorstlesser waarmee ze het gevoel van saamhorigheid en bourgondisch genieten willen overbrengen aan de consument.

"Vanaf 25 maart staan wij voor u klaar in onze verswinkel, om u te woord te staan, vragen te beantwoorden en te voorzien van desgewenst advies voor de perfecte maaltijd- of cadeau samenstellingen."

Wij kijken alvast uit naar uw komst!

Kusjes, van de zusjes Huids

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 10:00-18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Zondag: Gesloten


Onze winkel is geopend vanaf 25 maart tot (afhankelijk van het kersenseizoen) half Augustus.

Buiten openingstijden zijn producten verkrijgbaar in onze automaat, hier kunt u enkel contant betalen.

---------------------------------------

Afwijkende openingsdata:

Zondag 26 maart / Openingsweekend: Geopend

Maandag 10 april / Pasen: Gesloten

Zaterdag 15 april/ Amstel Gold Race: Gesloten